Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul ungar conservator Viktor Orban urmează să aterizeze miercuri în Israel, unde cel mai probabil va avea parte de o primire călduroasă din partea omologului israelian Benjamin Netanyahu, în pofida acuzaţiilor de antisemitism care îl vizează, relatează DPA.

Orban, care se va afla în Israel până vineri, va avea parte de un protest anunţat cu prilejul vizitei sale de joi la memorialul Holocaustului Yad Vashem, de la Ierusalim.

Integral pe AgerpresComentarii

Vk.Orban se comporta de parca Ungaria ar conduce UE. Polonia face ce vrea . Germania face afaceri cu gaz rusesc. Franta se preface ca modernizeaza UE. Trump se face de ras in fata lui Putin. Dragnea ,Tariceanu ,Valcov , trei penali care conduc Romania , se comporta de parca in Romania pana in 20.20 va curge numai lapte si miere.

19 iulie 2018 7:55

Viktor Orban va promite si el tot fara stirea romanilor, ca muta ambasada Romaniei la Ierusalim. Vorba ceea: pentru patrie si popor il arunc pe Dragnea in apa.

18 iulie 2018 15:14

Lute Orbane nu fa plangere penala si impotriva lui asta, ca asta e din alta tara !!??

18 iulie 2018 9:56

UNFORGIVEN Cred ca omonimul sau deja a acționat intr-un nou caz de înaltă trădare, noroc ca nu-l baga nimeni in seama. PS: Cine-i papagalul care tace si face plângeri penaleeeee......?!?

18 iulie 2018 9:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.