Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În Cotidianul de ieri am publicat un program anonim care tot circulă pe net de prin 2014. A apărut și în ziarul Bistrița News și probabil că va mai apărea pe nenumărate site-uri de știri și politică. În 2014, el exprima nemulțumirea românilor plecați la muncă față de clasa politică incapabilă de gestionarea unor schimbări majore. Nici atitudinea celor rămași acasă nu este cu mult mai îngăduitoare față de politicieni.

Oamenii vor lucruri simple. Sănătate, educație, drumuri, protejarea resurselor naturale, tratament egal pentru investitorii români, protejarea pămîntului agricol de jaful investitorilor străini, diminuarea corupției, instituții în slujba cetățeanului, politicieni devotați comunității pe care o reprezintă. Și de aici începe marea încurcătură. Nu am cunoscut (și spre rușinea mea) nici un politician român care să-mi dea sentimentul că luptă pentru o cauză.

Integral pe CotidianulComentarii

Necolaboratorul 2 Însă orbetele Nistorescu se face că e chior de-a binelea, atunci când afirmă că ocultul stat paralel lateral a abuzat abuzele și a mai luat la scărmănat pe câțiva fraieri dintre nemernicii politici îmbogățiți la rangul de nababi prin ilegalități și potlogării, mită etc. Păi din 1990 s-a dat startul la cererea și darea de mită de către PSD în primul rând, țara a fost ruinată, toată pleiada de mastodonți din economia ceaușistă au fost vânduți la fier vechi, nemernicii politici și-au primit mita de la 1 milion de dolari sau euro-n sus per nemernic, iar acum ticăloșii dau cu tifla pulimii lui Adrian Năstase, care sărmanul se dă martir că a făcut niște ocnă pentru cei 400 de mii de dolari mită moșteniți de la mătușa lui din China pe nume Tamara. Te pomenești că mâine Nistorescu se va screme să-l spele pe Adrian Năstase pentru a-l prezenta pulimii ca pe cel mai inocent și nevinovat, tautologia e intenționată. Nistorescu mai bine s-ar lăsa de jurnalistica lui anală, pierzându-se-n anonimat, pentru că nu mai dă nimeni pe el nici măcar o ceapă degerată!

17 iulie 2018 23:29

Necolaboratorul 1 Cornel Nistorescu filozofează-n editorialul lui despre idealuri politice și persoane politice, scobind filozofia găunoasă despre politicieni perfecți și patrioți și conștiincioși. Pentru mălăiețul Cornel Nistorescu, nu există nici un politician real, isteț, patriot și care să lupte pentru o cauză, pentru că Nistorescu nu mai are acuitatea de vedere necesară, dar nici capacitatea de discernământ pentru a înțelege ceea ce se-ntreabă el retoric în întrebările lui schiloade. O fi așa, n-o fi așa, chestia e că deocamdată clasa politică românească la modul general vorbind e plină de spurcăciuni, lepre și alte ciume politice deochiate. Dar printre tagma asta pestriță și pestilențială, există și oameni integri care nu numai că vor binele acestei țării și al națiunii, e drept nu prea mulți la număr, dar pe care același ipochimen colaborator mălăieț al defunctei securități ceaușiste, același Cornel Nistorescu nu pregetă să arunce cu dejecții pe respectivii, pentru ca nu cumva ca aceștia să ajungă-n funcții de prim rang în administrația statului, ca să nu deranjeze perpetuarea neo-comunismului ceaușist renăscut din propria cenușă sub protecția PSD-ului împuțit de azi și a sateliților lui de căcat, UNPR, Pro România și alte nimicuri similare.

17 iulie 2018 23:29

alupigus Sigur ca vor lucruri simple , normale , dar ce normalitate este asta cand dupa marirea majoritatii salariilor la sume apreciabile , apucaturile de spaga ale personalului medical de orice categorie au ramas la fel ! Asta e normalitate ?

17 iulie 2018 21:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.