Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Dacian Cioloş a făcut un apel către funcţionarii din ministere să nu avizeze acte normative despre care nu ştiu că sunt 100% legale şi le-a transmis acestora că nu sunt singuri."Funcţionarii responsabili din ministere ştiu ce înseamnă să adopţi acte normative de urgenţă la presiune politică. Şi sunt convins că vor demonstra şi de data aceasta că statul român nu a rămas sat fără câini. Chiar dacă statul e condus azi de lideri politici dintre care unii îl consideră o unealtă pentru interese personale şi de partid", a scris Cioloş, pe Facebook.

El le-a cerut acestora să rămână demni până la capăt.

"Nu avizaţi acte normative despre care nu ştiţi că sunt 100% legale. Nimeni nu vă poate obliga să vă depăşiţi atribuţiile de serviciu. Rămâneţi demni până la capăt. Nu sunteţi singuri!", a adăugat Dacian Cioloş.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Fostul premier Victor Ponta, preşedinte Pro România, spune că prin decizia de neconstituţionalitate a legii de înfiinţare a Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii CCR a oprit cel mai mare jaf din avuţia României după 1989. "Curtea Constituţională a oprit (pentru moment cel puţin) cel mai mare jaf din avuţia României după 1989 - această uriaşă hoţie a fost promisă de Liviu Dragnea "protectorilor" săi din afara ţării (Rusia, Israel, SUA)/ era un preţ de peste 10 miliarde de euro din ce a mai rămas statului şi poporului român pe care Dragnea era dispus să îl plătească pentru protecţia sa politică şi pentru câteva fotografii cu lideri internaţionali! Parlamentarii care au votat "acest jaf" trebuie să nu închidă ochii şi să ştie că sunt complici".

18 iulie 2018 15:06

De când o CURVĂ TRĂDĂTOARE, precum Iuda dă ordine unor funcționari publici ai statului. Păi bai LABAGIULE, la tine mă refer Ciolosică, tu î-ți dai seama ce spui? Abia aici vorbim de înaltă trădare. Dacă Romania era Turcia, acum aveam pușcăriile pline cu HAIMANALE, precum Cioloș, Orban, Iohanis .... și tot neamului lor de CURVE TRĂDĂTOARE !!!

18 iulie 2018 11:13

v Rusinea Ardealului, Ciolosica nu scapa nici un prilej sa nu-l uite lumea. Din pacate pt el nici nu-si da seama ca nu are nici o valoare pozitiva. Vad ca mai sint unii carora li se pare ca Ciolosica a realizat ceva pt tara. Sper ca astfel de indivizi sa fie citi mai putini, incit nici in Parlament sa nu intre.

17 iulie 2018 15:42

@găozar scărbos Băi cretinule, Cioroș a acesat vreo 7-8 sute de melioane, deci sub un miliard, deci zero virgula ceva. Tu zici că acest zero și ceva e mai mult decât zecile de miliarde accesate de guvernele PSD. Râd și curcile, nu numai pruncii de asemenea afirmații !!!

17 iulie 2018 15:16

LUP Jalnica creatura, acest Ciolos, ce tot balmajeste despre niste hartii ?! Periculos de prost, este individul asta.

17 iulie 2018 14:18

gaozar boshevic depistat: Boshevicule, consulta statisticile. Ciolos a absorbit mai multe fonduri europene decat guvernarile psd. Futusti mortii ma-tii de handicapat.

17 iulie 2018 11:25

Aha! De aia ai obținut tu zero fonduri europene și zero kilometri până și de drum comunal!!! Băi Cioroșică, prostia ta e din naștere, sau ți se trage de la practicile MISA? Știi tu care ... Personal te admir, totuși, pentru ceva. Trebuie să ai șoriciul gros precum al elefantului sau al hipopotamului ca să te tot faci de mirul lumii și să tot ieși ca gângania aia mică în frunte! Lasă-l, bre, măcar pe Iohannis să de indicății, că el chiar are unele șanse la un al doilea mandat. Tu te-ai compromis demult și pentru primul. Fii mulțumit cu o nouă trândăveală pe la Bruxelles, dacă o obții și pe aia.

17 iulie 2018 9:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.