Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul se reuneşte în şedinţă astăzi, și nu joi, fără să fie disponibile informații despre ordinea de zi. Potrivit liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ar urma să fie adoptată o ordonanţă de urgenţă pe mediu. "Acesta este motivul pentru care s-a decalat pentru marţi şedinţa de guvern", a subliniat Tăriceanu. El a negat din nou, luni seară, la postul public de televiziune, informaţiile potrivit cărora s-ar pregăti o ordonanţă de urgenţă privind aministierea şi graţierea unor fapte de corupţie.
Dragnea neagă existența unui proiect de OUG privind grațierea care ar urma să fie aprobat marți
“Mâine (marţi – n.r.) este şedinţă de guvern, vreau să spun foarte clar, m-am interesat, nu este pe ordinea zi a şedinţei de guvern (OUG privind aministie şi graţiere - n.r). (…) Nu e pe ordinea de zi. Mâine se ţine şedinţa de guvern pentru că este o altă OUG, pe mediu, care trebuie să pună în acord directiva europeană şi acesta este motivul pentru care s-a decalat pentru marţi şedinţa de guvern”, a declarat liderul ALDE la TVR, citat de News.ro. 

Integral pe HotnewsComentarii

Sicterescu Dati bre PSD+ALDE foarte urgent o OUG contra fake news ! Ca ...m-au capiat toate Posturile TV & netu` lu` peste cu "vestea" ca se da OUG care sa-l scape pe Dragnea ! Nici azi nu s-au...oprit ! Idiotii - Sictir !!!

17 iulie 2018 11:00

Ionescu Victor I-i doare-n cur pe guvernantzi de mediu...Vedem cu totzii cum se umplu luciile de apa din lacurile de baraje de mizerii dupa ploi mai abundente (peturi, plastic si alte gunoie....vezi la Bicaz si pe Olt). Gropile de gunoi dau pe afara si-s foarte urat mirositoare pentru riverani...Padurile se taie-n draci...de nici nu mai sunt marcaje pe cararile de drumetzii caci au disparut arborii...Ministresa asta ALDE-ista e precupata doar sa faca bani pentru ea si partidu ei... a scos la licitatzie si uciderea mamiferelor salbatice mari....Si ne prostesc cu mediu...se va da pe blat OUG pentru gratzierea si amnistia lui Dragnea in primul rand si a altor Borfasi si Hotzi Baroni ai PSD+ALDE-istilor....Cu ar fi ca fiecare condamnat penal din tzara asta a doua zi sa-si dea lege de gratziere.?!?...Ca de aceea Dragnea-i "suge buzele" amantei de 25 de ani...si nesimtzita mai si inunda Instagramul cu poze....ca-l doare-n cur de Judecatori si Justitzie....Si prostimea mamaligara se lasa tot mai prostita...

17 iulie 2018 9:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.