Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elon Musk este criticat de foarte mulți după ce l-a făcut ”pedofil” într-un mesaj pe Twitter pe scufundătorul britanic Vern Unsworth, considerat unul dintre artizanii salvării celor 12 copii prinși 18 zile în peștera din nordul Thailandei. Unsworth spusese că Musk a venit în Thailanda doar pentru imagine și că mini-submarinul propus nu avea nicio șansă în misiunea de salvare. Fondatorul Tesla a răbufnit într-o serie de mesaje pe Twitter, mesaje care apoi au fost șterse.

Unsworth, unul dintre salvatorii considerați eroi fiindcă misiunea a reușit, fusese întrebat într-un interviu ce părere are de submarinul propus de Musk. ”Să și-l bage unde îl doare”, a fost răspunsul care l-a înfuriat pe Musk. Unsworth a explicat apoi că submarinul era lung și rigid și că nu ar fi putut înainta mai mult de 50 de metri în pasajele strânte din peștera. El a spus că Musk habar n-avea de conformația peșterii și că s-a băgat în seamă doar pentru imagine.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.