Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Belgianul Thibaut Courtois a stins televizorul în minutul 90+4 al finalei Cupei Mondiale, pentru a nu urmări cum sărbătoresc francezii titlul mondial, informează lequipe.fr. Din acest motiv, el a ratat şi anunţul că a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final, transmite News.ro.

"Am închis televizorul în minutul 94 ca să nu-i văd pe francezi cum sărbătoresc titlul mondial. Prietenii mi-au spus apoi că Modrici tocmai a primit titlul de cel mai bun jucător şi că o să fie anunţat cel mai bun portar. Când prietenii mi-au spus că eu sunt, am deschis televizorul şi am urmărit din nou. Este o onoare incredibilă. Sunt fericit că am avut multe intervenţii şi am ajutat echipa. Dar nu asta era important, voiam să ajungem cât mai departe", a declarat Courtois.

Reprezentativa Franţei a câştigat Cupa Mondială la fotbal pentru a doua oară în istoria sa, după ce a învins, duminică, la Moscova, cu scorul de 4-2 (2-1), selecţionata Croaţiei.

Integral pe HotnewsComentarii

Gicu Bravo, si eu am facut la fel!

17 iulie 2018 9:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.