Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Horoscop Berbec

Dorinţa de a petrece mai mult timp cu persoana iubită ţi-o poţi îndeplini numai după ce îţi vei stabili pe îndelete programul întregii săptămâni. Încearcă să îţi rezervi momente pentru lecturi amuzante.

Horoscop Taur

Eşti solicitat din plin la serviciu, însă tu îţi doreşti să stai acasă, alături de membrii familiei. Este mai dificil să te împărţi astăzi între îndatoririle profesionale şi treburile gospodăreşti.

Horoscop Gemeni

Schimbul de informaţii şi călătoriile pe distanţe scurte sunt la ordinea zilei. În primul rând, mulţi prieteni vor dori, fie să îţi ceară sfaturi, fie pur şi simplu să te întâlnească la o petrecere.

Horoscop Rac

Se pare că din sfera profesională îţi vin informaţii preţioase legate de salarizarea activităţii pe care o desfăşori la serviciu. Încet, dar sigur ţi se vor modifică variantele de câştig din muncă proprie.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.