Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Update: Până la acest moment, 14 dintre persoanele surprinse au fost rănite, 3 dintre acestea mai grav, cu diverse politraumatisme. Misiunea este in dinamica, iar echipajele medicale efectuează evaluarea celor implicați in acest incident, la fața locului, informează ISU.

Din informațiile primite, mai multe persoane care participau la o nuntă ar fi avut de suferit in urma ruperii balustradei de la terasa unității în care avea loc evenimentul.

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost trimise de urgență 2 ambulanțe SMURD, o autospeciala pentru transport personal și victime multiple și 7 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Un elicopter SMURD a fost prealertat in sprijin.

Peste zece persoane au fost rănite după ce a cedat balustrada de la terasa unui restaurant din staţiunea Durău unde avea loc o nuntă, autorităţile judeţene declanşând planul roşu de intervenţie, a declarat colonelul Mihai Mitrea, adjunctul inspectorului şef al ISU Neamţ.

„Din informaţiile primite, mai multe persoane care participau la o nuntă ar fi suferit răni în urma ruperii balustradei de la terasa unităţii în care avea loc evenimentului. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie”, a declarat colonelul Mihai Mitrea.

La faţa locului au fost trimise două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi șapte ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.