Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, lider al ALDE, a criticat, duminică, opinia preliminară publicată de Comisia de la Veneţia, susţinând că din punct de vede juridic este ”extrem de subţire”, fiind de fapt o opinie politică.

”Un astfel de document, denumit «opinie preliminară» nu trebuia făcut public, pentru că el presupune că urmează să fie modificat. Nu ştiu care sunt procedurile prin care se ajunge la opinia preliminară, dar prima remarcă pe care vreau să o fac pe fond (este că - n.r.) acest document este un document care din punct de vedere juridic mi s-a părut extrem de subţire. Este un document politic, este o opinie politică exprimată din partea Comisiei de la Veneţia. Nu e normal. Comisia de la Veneţia trebuia să analizeze subiectele de ordin juridic, nu opţiunile politice”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu la România TV.

El a dat ca exemplu referirea Comisiei de la Veneţia la secţia de anchetare a faptelor procurorilor.

Integral pe MediafaxComentarii

Moarte Psd-ului Harabagiu nu Halambagiu am vrut să scriu.

16 iulie 2018 12:49

Moarte Psd-ului Harabagiu nu Halambagiu am vrut să scriu.

16 iulie 2018 12:48

Moarte Psd-ului Mai cacat imputit de Halabagiu cu nume aici de Che.Craioveanu dai tare cu manipulările fututi morti ma-ti de moldovean imputit.

16 iulie 2018 12:47

@ 16 iulie 2018 5:18 Băi Căcat avortat, tu nu cunoști nici măcar 50 de cuvinte din limba română, în afară de alupigus cu care te mai și semnezi, imbecilule. Sugipula!

16 iulie 2018 9:44

victor Niste comentarii gretoase.

16 iulie 2018 7:38

@16 iulie 2018 0:22 Idiotul cu căcatul în gură și cu doar vreo 50 de cuvinte din DEX în cap mereu la datorie!!!

16 iulie 2018 5:18

Ion Tericeanule superficiali si incompetenti sunteti voi penalilor. !

16 iulie 2018 0:49

Statul pe scaun Tăriceanu, după ce a ajuns un hemoroid politic slugă a tuhăsului PSD-ului, se screme să găsească diferența dintre opțiunile politice inexistente ale comisiei de la Veneția și justiția cotonogită de acest boșorogul amorez lider al ALDE căcat partidului lui microscopic și aliații împuțiti din actuala putere, care nu mai știu ce să scornează pentru a desființa justiția românească și așa destul de impotentă la adresa delincvenților penali sau a leprelor politice împuțite corupte. Sărmanul Tăriceanu, după ce că înghite polonice de sculău care nu-l mai ajută nici măcar să-i dea limbi tinerelei lui ultime neveste, acum acest senil decrepit fost liberalist al lui Pește Prăjit, se agită ca un testicoi în căldarea opțiunilor politice ale comisiei de la Veneția? Oare Tăriceanu de unde ia lumină despre justiția stalinistă pe care el și ciracul lui penal șef de șatră PSD se tot screm în draci s-o defecăcace?

16 iulie 2018 0:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.