Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Franţa este noua campioană mondială la fotbal. Echipa antrenată de Didier Deschamps a învins, în finala Cupei Mondiale 2018, selecţionata Croaţiei cu scorul de 4-2, duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova.

Fotbaliştii finalişti au fost felicitaţi de şeful FIFA, Giani Infantino, Vladimir Putin, preşedintele ţării gazdă, dar şi de preşedintele Franţei şi ai Croaţiei. Sub o ploaie torenţială, oficialii au schimbat câteva vorbe cu sportivii, iar pe unii i-au îmbărbătat. Singurul care a scăpat de ploaie a fost liderul rus, în dreptul căruia a apărut, ca prin minune, o umbrelă. (sursa foto captura TVR).

Victoria Franţei a venit la doar o zi după sărbătoarea naţională, celebrată ieri cu mare fast în Hexagon. Rezultatul echipei Franţei este sărbătorit acum în toată ţara. Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi, pentru a se bucura de acest teribil 4-2. (sursa imagini Guardian Fotball)

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.