Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul justiţiei Tudorel Toader intră într-o nouă dispută legată de abuzul în serviciu. După ce Ambasada Germaniei la Bucureşti a publicat, vineri, pe pagina oficială de Facebook o precizare în care demontează afirmaţiile liderilor PSD şi ALDE legate de modul în care statele europene tratează abuzul în serviciu, Tudorel Toader le-a dat o replică ţâfnoasă diplomaţilor germani.

În nota ambasadei se arăta că „în Germania, urmărirea penală a abuzului în serviciu este reglementată prin intermediul mai multor paragrafe din legi fiscale, din dreptul disciplinar şi din codul penal. Pedepsele ajung de la amenzi modeste până la măsuri disciplinare şi chiar pedepse considerabile cu privare de libertate“.

Tudorel Toader a scris şi el pe Facebook că nu e normal să „primim lecţii“ de la „Ambasada din Germania“ pe tema abuzului în serviciu. „Cred că vă referiţi la Ambasada Germaniei (nu «din Germania») Doriţi să spuneţi că ambasada minte?“, a comentat un cititor pe pagina ministrului justiţiei. „Da - la «comicatul» dânşilor“, a răspuns Toader.

Integral pe AdevărulComentarii

Nu și-a rupt dinții! Dar tocmai pentru faptul că acest specimen de bolșevic împuțit și slugoi al lui Dragnea e așa de înțâfnat, sic, o să-i tot crească mulți alți hemoroizi pe moaca lui patibulară de văcar ceaușist autentic. Poate-l întreabă cineva pe acest ipochimen comunistoid de unde el și elita de idioți juriști tembeli ai partidului de împuțituri primesc lecțiile pentru a deforma justiția pentru a deveni inutilă?

16 iulie 2018 0:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.