Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Autorităţile croate au emis în ultimele zile nu mai puţin de 4.600 de paşapoarte pentru a permite fanilor naţionalei de fotbal să asiste, duminică seara, la finala Cupei Mondiale din 2018, la Moscova. Google celebrează CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 cu un Google Doodle special.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Potrivit DPA, printre solicitanţii de paşapoarte s-a numărat şi mama atacantului Ante Rebic, care va fi în tribunele stadionului Lujniki.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Zece zboruri charter au adus fani croaţi în capitala Rusiei, în timp ce mulţi alţi suporteri au plecat din timp spre ţara gazdă a Mondialului cu trenul, din Slovenia.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Pe de altă parte, 50.000 de croaţi vor urmări finala Cupei Mondiale în Piaţa Jelacic din Zagreb, cea mai mare din oraş.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Finala CM din Rusia opune, duminică, de la ora 18,00 (ora României), pe Stadionul Lujniki din Moscova, echipele Franţei, campioană mondială în 1998, şi Croaţiei, care deja a reuşit cea mai mare perfomanţă din scurta sa istorie.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Franţa, care va juca a treia sa finală, după cea pierdută în 2006, în faţa Italiei, ţinteşte consacrarea actualei generaţii, care a ratat titlul european în urmă cu doi ani, pe teren propriu, după o finală cu Portugalia.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Croaţia, a 13-a echipă care joacă finala Cupei Mondiale, reprezintă o ţară de doar patru milioane de locuitori şi intenţionează să ajungă printre cele doar opt ţări care au cucerit trofeul.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Croaţia are de luat şi o revanşă în faţa Franţei, cea care i-a oprit drumul către finală în urmă cu 20 de ani, învingând-o în penultimul act (1-2), după care ''les Bleus'' au cucerit titlul, iar ''Vatreni'' s-au mulţumit cu medaliile de bronz. După acea performanţă, croaţii nu au mai reuşit să depăşească faza grupelor la niciun turneu final de Cupă Mondială, până în Rusia.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 ''Dacă vom câştiga sau vom pierde, oricum va fi un 'cutremur' în Croaţia", afirma selecţionerul Zlatko Dalic.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.