Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

HOROSCOP 15 IULIE BERBEC

Viaţa de familie este în centrul atenţiei pentru că aici au loc evenimente cu iz de sărbătoare. Aveţi ceva de celebrat împreună sau există un motiv de bucurie deplină ce vă adună pe toţi, cu mic şi mare, la un loc.

Este atmosfera ideală pentru o reuniune de familie – la o aniversare, la un botez, la o logodnă – ceva care animă spiritele şi vă face pe toţi mai veseli şi mai optimişti, datorită unor astfel de momente.

Vă recăpătaţi cu toţii cheful de viaţă şi plăcerea de a vă distra.

Copiii sunt cei care înveselesc cel mai uşor atmosfera ca atare toate activităţile zilei vor gravita în jurul lor: cu ei la joacă, la plaja, la film…

HOROSCOP 15 IULIE TAUR

Visezi la viitor cu ochii deschişi şi ceea ce se prefigurează în mintea ta te entuziasmează la maximum.

Dacă ai putea, ai începe să clădeşti deja aceste planuri, dar trebuie să accepţi că există un ritm pentru toate, nu are rost să te grăbeşti.

Fiecare zi care te apropie de acel mare scop are un rol, pentru că mai înveţi ceva pe parcurs, mai adaugi ceva la construcţia respectivă, mai completezi visul cu unele elemente, şi dacă totul ar evolua prea rapid spre ţinta cea mare, ai descoperi că nu a ieşit chiar aşa cum ai fi dorit.

Mai multe, pe Jurnalul

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.