Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Potrivit astrologului, în această săptămână vom putea avea multe momente de deja-vu. Când nu am decis liber, când ne-am lăsat constrânși, când am făcut compromisuri, când nu am fost autentici, când nu am fost sinceri cu noi înșine și cumva am intuit, am știut, acum se pot repeta situații de viață similare tocmai pentru a lua alte decizii, a acționa altfel, mult mai autentic și mult mai sincer cu noi înșine, chiar dacă asta aduce riscuri.

HOROSCOP. S-ar putea să mai amânăm un pic o luare de poziție, o decizie, o remodelare de atitudine, dar din această săptămână ne gândim că nu întâmplător au loc anumite lucruri.

HOROSCOP. Berbec. Au o săptămână extrem de agitată, de intensă, dar și frumoasă și ofertantă, mai ales din punct de vedere sentimental. Au curajul să atingă un nou statut social.

HOROSCOP Taur. Pot schimba cariera sau atitudinea lor față de șefi și rolul pe care îl au în actualul serviciu. Lucrul acesta va implica și familia, de asemenea. Așa că vor fi capabili să facă tot felul de reoganizări în familie.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.