Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisia pentru protecția consumatorilor a susținut un raport din proprie inițiativă al deputatei Olga Sehnalová (S&D, Republica Cehă), care propune măsuri împotriva practicilor comerciale neloiale de vânzare a unor produse de calitate inferioară în unele țări UE.

Raportul solicită o abordare comună de testare pentru a afla cât de răspândită este problema, invită organizaţiile naţionale ale consumatorilor să coopereze pentru a aborda standardul dublu de calitate şi sugerează că producătorii ar trebui să adauge un logo pe ambalaj care să arate că conţinutul şi calitatea unei mărci sunt identice în toate ţările UE.

Integral pe CapitalComentarii

nu mai mancati cacat exista consumatori de trei categorii : europa occidentala, europa centrala, europa de est. si nu numai la alimente. Autorurismele tor asa - un seat leon din occident este mai bun decat unul din europa centrala iar unul din europa centrala este mai bun decat unul din europa de est.

14 iulie 2018 15:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.