Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele României, Klaus Iohannis, consideră că „opinia preliminară a Comisiei de la Veneţia referitoare la modificările aduse Legilor justiţiei constituie un semnal extrem de îngrijorător cu privire la independenţa justiţiei“, se arată într-un comunicat remis de Administraţia Prezidenţială.

„Prin documentul făcut public astăzi, Comisia confirmă punctele de vedere exprimate de societatea civilă, de Consiliul Superior al Magistraturii, de judecători şi procurori, cât şi de Preşedintele României, inclusiv prin sesizările de neconstituţionalitate şi cererile de reexaminare formulate la aceste legi.

Integral pe AdevărulComentarii

Ludovic Orbete turmentat SUGI MELU KKLAUS !!!!

15 iulie 2018 13:06

victor Cate tari aplica recomandarile comisiei de la Venetia? Cei mai obedienti ,fara coloana.

15 iulie 2018 9:40

v Bravo Ghiolbanis, continuator fidel al Javrei Ordinare, ai reusit sa antagonizezi poporul Roman, doar pt infatuarea ta si a privilegiillor tale. Citind comentariile si altor articole iti dai seama ce diferentede de abordare a politicii sint intre oameni, ca pe vremea lui Iliescu cind se suparau si nu-si mai vorbeau rude apropiate

14 iulie 2018 16:59

Parol! Dacă nu aveau ceva gherțoi soroșiști în Comisia asta, îi făceau o reclamă pe cinste babei Vanga sau vrăjitoarei Omida, apoi, peentru câte o bursă la Harvard, le puneau pe astea să spună: „Dacă nu-l beliți pe Dragnea în trei zile, vă belește el pe toti în cinci minute, poate chiar în trei. Dacă lăsați să treacă legile Justiției, PSD va dărui Roșia Montana rușilor”. Și tot așa, încât ajung să creadă nu numai nărojii, dar va fi ferm comvins și Ghiolbanis. Atât de convins încât va îmbrăca iară și iară geacă roșie a războiului pentru casele strămoșești ale sașilor, dar și românilor, că casele, ca și banii, nu are miros.

14 iulie 2018 15:12

internaucu` Apropo...baih postaci, cunoasteti voi vreo tara din UE in care Pres.-u` numeste procurorii sefi ori....mai putini sefi ? Io nu stiu nici una (in afara de Rrhhomanica - normal - nu ?) Si-atunci de ce Comisia lu` peste din.....Venetia (de sus, de jos ???) ne baga noua pe gat idiotenia asta ?

14 iulie 2018 10:41

Mă, ce de intelijenți cu studii la Oxford avem! S-a dat ordin pe unitate cu Cocomisia asta de la Venezia. Nici n-a zis mare lucru, niste recomandări tip bășinuță consultativă, și-au și leșinat puradeii de entuziasm și speranță. Păcat că nu-i fac ăstia niște recomandări și lui Trump, că ar primi niște șuturi în cur de n-ar nimeri nici ușa, nici fereastra, ci canalizarea de scurgere. La fel și China. Îi doare pe chinezi în găoz de Comisia asta alăptată cu biberonul politicăl currect de către moș Soros! Putin la fel. Numai pidosnicii de la Românica salivează în ecstazy și nechază cu stropi!

14 iulie 2018 9:32

florinel ciordache doctor la ff (Universitatea Alecu Russo- Balti, Rep. Moldova) gheorghe craioveanu este de fapt marele jurist eugen nicolicea absolvent "summa cum laude" la fara frecventa (invatamant la distanta) de la Universitatea Spiru Haret, filiala Drobeta Turnu Severrin

14 iulie 2018 9:03

Ion Grigore Il doare-n cur pe alde Dragnea, Iordache, Nicolicea, Stefan Nicolae....de Recomandarile Comisiei de la Venetzia (i-i spune asa ca acolo s-au intalnit prima data acesti juristi constitutzionali din Consiliul European ce reprezinta Uniunea Europeana din punct de vedere al jurisprudentzei). PSD-istii vor sa puna capastru justitziei si procurorilor in special...sa-l scape pe Dragnea si pe altzi Baroni sau familii de Baroni PSD-isti de dosare si de puscarie...Totzi ceilaltzi care se opun sunt Sorosti, sunt din Statu Paralel, din Binom....Si cum au fost inculpatzi de furt si cercetatzi in alte potlogarii Patronii televiziunilor Antena3, RomaniaTV, B1...ca si altzi redactori de ziare de exemplu, de la Evenimentu Zilei prin ziaristii si deontologii foarte bine platitzi avand ca invitatzi tot persoane indosariate la DNA fac jocul PSD-ismului infierand activitatea procurorilor si judecatorilor si facand eroi buni din hotzi si cercetatzi si albindu-i...Caci ei sunt modelele natziei....Hotzii si Borfasii...

14 iulie 2018 8:20

Currect! Uite-așa, printro bună propagandă soroșistă, ne alegem cu zei falși, cărora să le ridicăm altare și să le închinăm ode, epode, smirnă și tămâie! De ce să mai alegem noi parlament ca să legifereze, când putem avea, total pe gratis, o comisie de cocălari de pe malurile lagunei venețiene, care să ne învețe cum să ne fucem copii în cur de mici, după care să ne penetreze ei prin toate găurile când suntem cadavre. Poate ne trimite taica Soros și o comisie de sule africane cu care în 20 de ani să fim cu toții metiși și să cântăm pe toți coclaurii la vuvuzea imne către profetul Mahomed. Acuma, domnului Werner ce-i pasă? Dumnealui nu se află în vreun pericol, să fie violat de vreun Pongo-Bongo, și să nască vreun bebeluș ciocolatiu sau în pătrățele, căci dumnealui aduce pe lume, cel mult, niscaiva case. Doamna nici atât, că nu le are în dotare cele necesare. Si-atunci ne bagă nouă cocălarii în dormitor! Mare om! Mare patrihot!

14 iulie 2018 6:28

Cat de Dancila poti sa fii mai gaozare Ghe Craioveanu? Macar suge-i-o lu Tariceanu. E mai spalatzel.

14 iulie 2018 0:48

Liviu Satan Dracnea Criaiovene te-as fute-n cur nonstop. Am nevoie de imbecili ca tine.

14 iulie 2018 0:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.