Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Meghan Markle este un membru atipic al familiei regale britanice. Nu numai că nu are sânge albastru şi că, pe vremea când era actriţă, a pozat sexy şi a filmat scene deocheate, dar nu ţine cont cu stricteţe de protocolul regal. Aşa cum s-a întâmplat zilele trecute.

Prezentă la un garden party în Dublin marţi, Meghan a vorbit cu mai multe activiste pentru drepturile femeilor, printre care şi Catherine Noone, care a făcut campanie în timpul referendumului împotriva legii care interzicea avortul în Irlanda. Noone a scris pe Twitter că "Ducesa şi cu mine am discutat despre referendumul recent şi mi-a spus că a fost mulţumită de rezultat". Conform huffingtonpost, femeia a şters mesajul, dar acesta a fost preluat de alţi internauţi.

Regula spune că membrii familiei regale nu au voie să facă declaraţii politice în public, aşă că mesajul lui Noone a creat vâlvă. Ea a ţinut să explice însă că Meghan nu a avut nicio remarcă politică privind referendumul.

Integral pe Click!Comentarii

Pute Daca datul din cur e politica sa fie la voi.Ca la noi sunt multe curve politice e alta !!

13 iulie 2018 14:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.