Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul României a cheltuit 12 milioane de euro pentru a realiza un site inutil, scrie business-review.eu, care notează că acesta este "cel mai scump site din lume". Suma a fost cheltuită pentru construirea unei platorme online, denumită eRomania, care are 892 de utilizatori și care nu a fost actualizată din 2013.Într-un raport al Curții de Conturi au fost dezvăluite informații cu privire la investiția Guvernului României în website-ul portaleromania.ro care face parte din proiectul eRomania.

„Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale a beneficiat de fonduri alocate din bugetul de stat în cuantum de 52.057 milioane de RON pentru realizarea proiectului „e-Romania 2", dar realizarea acestuia și implementarea nu au fost făcute în conformitate cu principiile economiei, eficienței și eficacității legat de folosirea resurselor financiare alocate scopului proiectului", transmite raportul.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.