Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Silvian-Emanuel Man, liderul studenţilor din anul III la Facultatea de Drept a Universităţii „Al. I. Cuza“ din Iaşi a transmis colegilor săi, la ceremonia de absolvire, să intre în istorie “ca luptători împotriva corupţiei”.
În cadrul unei ceremonii în care liderul studenţilor din anul III la Facultatea de Drept a primit „cheia succesului“ în calitate de reprezentant al promoţiei viitoare, Silvian-Emanuel Man a făcut o comparaţie între modul în care sunt percepuţi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi fosta şefă a DNA Laura Kodruţa Kövesi.
 
„Succesul nu se măsoară după cât de departe veţi ajunge în carieră, ci se măsoară după cum îşi vor aduce aminte oamenii de voi, în posteriate. De aceea, vă rog să intraţi în istorie ca luptători împotriva corupţiei, minciunii şi neadevărului, şi să nu fiţi carecumva părtaşi cu politicienii şi cu infractorii. Să fiţi iubiţi şi aclamaţi cum a fost iubită şi aclamată doamna Kövesi săptămâna aceasta şi să nu intraţi în infamie, cum a intrat, din păcate, domnul Toader! Doamne, ajută! Adevărul va răzbi prin voi!“, le-a tranmis Silvian-Emanuel Man colegilor săi.

Integral pe AdevărulComentarii

Cotidianul "Scînteia" @Tom Sawyer Uite, noi (tot) sugem EURO-poolla & #REZISTĂM! - da' dacă vii tu acuma şi ne scoţi din ritm, atuncea protestăm, ne decarăm EURO-"femei"-bulangioaice şi ne ducem să ne pişăm la / pe fiicele şi pe soţiile Dvs. în closetul de "gen"!

13 iulie 2018 23:56

Procurorul ceausist Monica Makovei va ramane şi ea in istorie ca cea mai mare EURO-sinecurizdă , scula pupinkurizdă la fel ca alde Daco-Romanian Pizdoş, Nicuşor-Puicuşor-Plicuşor Ban, madame tov. "kommissar"-sugativă Corina Creaţa, etc...etc...

13 iulie 2018 23:50

bijbok ietete un pulifrici ptr posteritate. bai prostule!

13 iulie 2018 20:13

Tom Sawyer Și totuși, unde este "umilirea" lui TT!? Cum a fost umilit? Prin faptul că un neica-nimeni îl compară cu o nulitate ? Nu poți opri prostia să se manifeste în orice formă ar fi ea!

13 iulie 2018 16:04

Procurorul ceausist Tudorel Gargamel va ramane in istorie ca cel mai mare sinecurist , scula pesedista la fel ca Iordache, Serban Niciolae, Cordut Stefanescu, incultul Nicolicea, madame Prostila , etc...etc...

13 iulie 2018 14:13

Lingaul daca asta e student premiat te poti sterge cu el undeva,ce e sigur e ca e tupeist si javra ca orice beneficiar a unor salarii si pensii speciale.Sa aclami o asa individa trebuie sa dea de gandit !!

13 iulie 2018 12:47

v Este jalnic, daca un student de anul III, se crede mai "desteptsi pregatit" ca un profesor. Asa a fost si pina acuma cei mai slabi pregatiti, s-au "infiltrat" sefi la UTC, UASR, sindicat. Credeam ca aceasta epoca a trecut, dar m-am inselat. Se pare ca v-om avea un viitor "luminos" cu astfel de "specialisti", ca Portocala, Chiovesii, Liiceanu, Sora, etc. La nivelul lor te astepti sa judece cu capul lor, nu sa emita verdicte ale propagandei. Cred ca sint multi oameni care nu aproba masurile actualei coalitii, dar trebuie sa gindesti, sa analizezi ce ne propun alte partide. Nu cred ca este buna atitudinea de dezbinare a Romanilor,de a nega orice ar face guvernul, dar sa te folosesti de masurile luate de acesta.

13 iulie 2018 12:40

Victor Vasilescu Daca nu era Kovesi la DNA poporul asta nu afla de marile jafuri si tunuri date de Rechinii Politici din functzii de decizie; afacerea Licentze Microsoft, afacerea EADS, cele 20 milioane spaga pentru modernizarea caii ferate Bucuresti-Constantza, jaful facut de Voiculescu de la Institutul de Alimentatzie Publica, Jaful facut de Popoviciu la Institutul Pomicol pentru construire mallul Baneasa si zonei rezidentziale de acolo,de Spagile luate de Mazare, Udrea, Bica, Oprescu si multzi, multzi altzii de afacerile cu retrocedari si compensatzii mult supraevaluate, transferurile de fotbalisti fara taxele adiacente, spagile primite de telivizare ale Ligei 1 de fotbal....si Adrian Nastase, 4 case, cu matusa Tamara...SPAGI si PARANDARATE de nici nu ne inchipuiam noi poporul ca exista...ca nu se mai poate construi un drum sau repara un aeroport sau un pod pana nu dai parandaratul decidentzilor sa primesti contractul...si am aflat motivul de saracire, subdezvoltare si needucare a poporului...si de inapoiere a tzarii...

13 iulie 2018 12:15

Garry Pufosii astia care au impresia ca o Tara se conduce pe facebook, sa ia o pauza. I-as spune ca deja e corupt, deoarece a beneficiat de transport gratuit ca student, nu doar pe ruta localitate de resedinta-facultate, ci pe toate rutele nationale, toti anii de studentie. Acum se face ca a uitat... Ceea ce il face si cutra, nu doar corupt! Asa ca e mai important sa gandesti inainte de a deschide gura... :) Alterum non laedere-zice un principiu al Dreptului!

13 iulie 2018 11:31

RADU Golanul care nu-si merita numele de student- si inca, la Drept, unde nu s-ar face politica, habar nu are golanul, despre Kovesi, cat este de dispretuita, de romani. Josnicul "student", este un politruc de doi bani gauriti, propagandist platit cu ora, si cu ziua. Fereasca Dumnezeu sa ajunga haimanaua asta de moldovean corcit cu Soros, sa judece pe romani !

13 iulie 2018 11:27

alupigus Asta este pregatit sa devina cu siguranta un nou "portocala" , "uncheselu", "lucica", "danilet-facalet" si alti nemernici de teapa kovesoaiei ! La cacat cu voi , nemernicilor !

13 iulie 2018 8:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.