Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Promisiunea președintelui ales al Mexicului de a guverna "aproape de popor" este categorică: el nu va locui în reședința prezidențială, își va reduce salariul, va călători pe linii aeriene comerciale și nu va avea gărzi de corp. Andres Manuel Lopez Obrador, AMLO, așa cum este poreclit, un veteran al stângii, ales pe baza unui program anticorupție și antisistem, se deplasează  înconjurat de un roi de jurnaliști și admiratori înfocaţi, potrivit Rador.

Fără mașină blindată, AMLO este în permanență în contact direct cu cei care îl aşteaptă cu zecile, zi și noapte, în fața sediului său de campanie care îi servește, deocamdată, drept birou. Când, săptămâna tecută, președintele ales s-a dus la Palatul Național pentru a se întâlni cu actualul președinte Enrique Peña Nieto, hoarda de jurnalişti și admiratori lipiţi de maşina sa a împiedicat protocolurile de securitate.

Integral pe HotnewsComentarii

Camillo Eu zic sa va mai ganditi Domnule Presedinte!

13 iulie 2018 11:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.