Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Serviciul de rezervări de automobile cu şofer Uber a decis să intre într-o afacere de sute de milioane de dolari cu compania americană Lime, specializată în închirierea de biciclete şi scutere electrice, pentru a-şi extinde portofoliul de sisteme de transport neconvenţional.Uber va adăuga în aplicaţia sa pentru rezervare de maşini opţiunea de a achiziţiona un serviciu Lime, pentru ca aceştia să se poată deplasa mai uşor în zonele urbane, în special între rutele principale de transport public.
 
O investiţie de 335 milioane $
 
Gigantul Uber a anunţat luni că va investi în Lime, o companie de tip startup, cu sediul în San Mateo, California, înfiinţată anul trecut. „Investiţia noastră şi parteneriatul cu Lime reprezintă încă un pas spre atingerea visului nostru de a deveni furnizor unic pentru toate nevoile de transport“, a declarat Rachel Holt, unul dintre vicepreşedinţii Uber. 

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.