Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Serialele „Game of Thrones“ şi „Westworld“ şi show-ul „Saturday Night Live“ au primit cele mai multe nominalizări la Emmy 2018, premii ce vor fi decernate pe 17 septembrie. Gala va marca şi numeroase premiere, cea mai importantă fiind că platforma de streaming Netflix a reuşit să detroneze reţeaua HBO după 17 ani în care a fost cel mai puternic concurent.
„Game of Thrones“, care va ajunge anul viitor la final, a primit 22 de nominalizări la premiile Emmy, inclusiv la categoriile Cel mai bun serial-dramă, Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial-dramă (Nikolaj Coster-Waldau şi Peter Dinklage) şi Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial-dramă (Lena Headey). În 2017, serialul nu a fost eligibil pentru cursa Emmy din cauza datei de lansare. 
 
În topul nominalizărilor urmează un alt serial HBO, „Westorld“, şi emisiunea „Saturday Night Live“, fiecare având câte 21 de nominalizări la Emmy 2018. Revine în competiţie şi câştigătorul marelui premiu de anul trecut, serialul distopic „The Handmaid’s Tale“, care a adus pentru prima dată titlul de Cel mai bun serial-dramă unei platforme de streaming, respectiv Hulu. 
 
Gala Emmy 2018 marchează şi premieră importantă: Netflix a reuşit să depăşească recordul de nominalizări deţinut de HBO. Pentru prima dată în 17 ani, reţeaua nu are cele mai multe nominalizări, platforma de streaming având 112, cu patru mai multe decât principalul rival, potrivit New York Times. 

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.