Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scene dramatice s-au petrecut, joi într-o fabrică de cablaje auto. O angajată şi-a înjunghiat şeful de secţie,cu un cuţit, în zona inimii.Un incident grav a avut loc, joi, după-amiază, într-o fabrică de cablaje auto din Orăştie. Un bărbat a fost înjunghiat cu un cuţit, în zona inimii, de o muncitoare.

„La ora 15:21, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată cu privire la faptul că o angajată a unei societăţi economice, în vârstă de 49 de ani, in timp ce îşi desfăşura activitatea la locul de muncă, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la neindeplinirea de către aceasta a unor sarcini de serviciu, l-a înjunghiat cu un cuţit pe seful de secţie a aceleasi societăţi economice, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Victima a fost transportată la spital, in vederea acordării de ingrijiri medicale. A fost diagnosticată cu o plagă înjunghiată în zona hemitoracelui stâng anterior”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Muncitoarea şi-ar fi agresat şeful de secţie la scurt timp după ce ieşise din biroul directorului, au povestit martori ai incidentului, pentru adevarul.ro.

Integral pe AdevărulComentarii

alupigus Credem ca i-a cerut pizda !

13 iulie 2018 10:24

@Victor Marinescu Ai dreptate Victoraș! Până la apariția nenorociților ăștia de pesedei nu s-au mai egzistat crime pe fața Pământului.

13 iulie 2018 9:54

Victor Marinescu Asta-i directzia in care ne indreptam...de incurajare a infractorilor si inculpatzilor de catre politicile judiciare ale PSD+ALDE-istilor...Victimile nu mai conteaza, dai dracu de prosti, sa fie injunghiatzi ca niste caini, important este sa scape coruptzii, criminalii, violatorii si mai ales hotzii ...asta se doreste prin modificarea legilor justitziei si a codului penal...sa potzi fura banul public la vedere si nepedepsit...

13 iulie 2018 8:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.