Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Miniştrii de interne din Uniunea Europeană s-au reunit joi la Innsbruck, în Austria, pentru a concretiza noul plan de stopare a migraţiei, însă participanţii nu au putut indica niciun progres substanţial în privinţa subiectelor în dispută, transmite dpa.

Reuniunea de la Innsbruck, prima a miniştrilor de interne sub preşedinţia austriacă a Consiliului UE, a avut loc la două săptămâni după acordul pe tema migraţiei, intervenit la summitul european, şi care include propunerea de creare a unor centre de debarcare în Africa de Nord pentru migranţii salvaţi în Marea Mediterană, precum şi înfiinţarea unor centre pe teritoriul european.

''S-a putut observa că toţi participanţii din toate ţările văd migraţia drept o chestiune care va defini viitorul Europei'', a declarat ministrul german Horst Seehofer.

Integral pe Agerpres


Alte articole pe același subiect


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.