Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe durata Roland Garros-ului, în Paris puteau fi văzute afișe ale celor de la Nike cu "The queen is back". Putem spune cu adevărat că "regina" Serena Williams este înapoi în circuit la un nivel înalt, americanca reușind să se califice joi în finala de la Wimbledon (6-2, 6-4 cu Julia Goerges, după o oră și zece minute).

Serena is back

Julia a avut un singur moment de slăbiciune în primul set: a fost suficient pentru ca Serena să rupă echilibrul manșei. Americanca a făcut break-ul la 3-2, iar fostul lider WTA a prins o și mai mare încredere în propriile-i forțe.

Cu un serviciu în "spatele" căruia a putut să-și pună în aplicare planul tactic, Serena a fost dominatoare. Setul s-a încheiat cu încă un break (venit la zero chiar), iar după 34 de minute tabela de pe central arăta 6-2 în favoarea campioanei americane. Serena a stat foarte bine pe picioare, a lovit puternic, a deschis bine terenul cu forehand-ul său exploziv, iar setul l-a câștigat meritat. Statistica nu a arătat diferențe semnificative între cele două jucătoare, însă experiența superioară a Serenei și-a spus cuvântul.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.