Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La doi ani şi jumătate de la divorţul de omul de afaceri Răzvan Stanciu (48 de ani), Dana Săvuică (48 de ani) a dezvăluit adevăratele motive ale despărţirii, după o căsnicie de 22 de ani.
Dana Săvuică şi Răzvan Stanciu au divorţat în urmă cu doi ani la notar, după o relaţie de 25 de ani, dintre care 22 au fost căsătoriţi. Cei doi au împreună o fiică, Julie, în vârstă de 23 de ani. 
 
Fostul model, care a fost de altfel şi prima româncă care a pozat în revista „Playboy“, a povestit în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste“, de la Antena 1, că a avut acordul soţului şi al părinţilor pentru acel pictorial, însă omul de afaceri „nu a ştiu să gestioneze“ celebritatea ei, scrie Click.ro. 

Integral pe AdevărulComentarii

ariciul Aiii sa-mi fut una,fa da shelebra mai esti ,ptiu,ptiu,ptiu sa nuti hie de deochi.Vati saturat unu di altu,vo trageati cu varf si indesat ,fata e mare,asta e un scenariu bine cunoscut in sosietatea noastra ,in care tati parca suntem trasi la indigau.Deci nu mai aburiti oamenii cuuuu ....ci simplu;De aia,de aia ,Ea,De aia, de aia ....El.Si gata.Ca noi stim ce insamna.

13 iulie 2018 10:19

UNFORGIVEN Unde era decentza când ai aparut in editia Play Boy România? PS: Si asta la o varsta, prea matură!

13 iulie 2018 4:23

vio curve batrane aveeeeem , curve batrane !

12 iulie 2018 18:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.