Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, după summit-ul NATO de la Bruxelles, că nu a contribuit la condamnarea lui Liviu Dragnea. Şeful statului crede că liderul PSD şi-a luat "o pălărie prea mare" şi nu face faţă, astfel că i s-au terminat argumentele politice şi acum începe cu atacuri la persoană şi la familie.
"Nu sunt implicat (în condamnarea lui Liviu Dragnea –n.r.) şi apucături dictatoriale nu am avut niciodată şi nici nu îmi propun să am. Nu l-am ascultat, nici nu cred că v-aţi aşteptat, dar am citit anumite ştiri. E îngrijorător. Este, între timp, mai mult decât evident că omul şi-a luat o pălărie prea mare, nu face faţă. Cu această pălărie prea mare, lui Dragnea i s-au terminat argumentele politice şi începe cu atacuri la persoană, la familie, o abordare inadecvată, şi dacă ar fi un simplu politician aş lăsa-o aşa, la inadecvată, dar este foarte îngrijorătoare, fiindcă acest om conduce cel mai mare partid, este preşedintele Parlamentului şi conduce prin interpuşi Guvernul", a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, i-a spus preşedintelui Klaus Iohannis că, dacă "aranjează" condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive, ea va da jos Guvernul Dăncilă a doua zi. Dragnea susţine că e clar că "miza principală a lui Iohannis este ca el să nu mai existe. De asemenea, acesta a povestit că un ofiţer activ al serviciilor secrete i-a spus că a participat la o întâlnire cu şefii unor instituţii, iar aceştia vorbeau că au "rezolvat un judecător" din dosarul său şi vor lucra în continuare pentru a-i face să-l condamne, opinia sa fiind că preşedintele Klaus Iohannis a contribuit la condamnarea lui.

Integral pe AdevărulComentarii

Ionescu Victor Dragnea, tu ai furat de la copiii sarmani ai Teleormanului, unul din cele mai sarace judetze si punand cele doua salariate timp de 7 ani sa va sterga la cur pe voi PSD-istii locali...Tot nu constientizezi nerusinata furaciune si o dai langa cu "agenturile" ce vor sa te elimine... Daca erai om i-tzi cereai scuze acelor copiii care au fost vaduvitzi de inca doua salariate ce trebuiau sa lucreze pentru ei...si cereai scuze poporului roman ca asa inculpat ordinar la 3,5 ani de puscarie in prima instatza inca ocupi scaunul Presedintelui Camerei Deputatzilor, urzupandul...si ne faci tzara de ras in lume...

13 iulie 2018 10:33

Ambasadorul Canadei, un strain, a comentat revocarea dnei Kovesi: "Vesti descurajante vin odata cu demiterea fortata a procurorului-sef al DNA, Laura Kovesi. Ea a servit Romania cu dedicare de neegalat si va continua sa faca acest lucru ca procuror, din afara DNA. Lupta impotriva coruptiei, pe fundatiile pe care a fost construita, va continua".

13 iulie 2018 7:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.