Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat joi, la Timişoara, că PNL a "arătat slăbiciune" atunci când a ezitat cu privire la adoptarea Codului administrativ, atacat la Curtea Constituţională, punctând că partidul trebuie să aibă "un preşedinte mult mai vocal şi mai articulat ca şi până acum".

"În principiu, cred că sesizarea se va judeca în toamnă, nu ştiu care va fi soluţia, dar trebuie să ne asumăm faptul că PNL a fost cam nehotărât în abordarea strategiei pe Codul administrativ, iar acest lucru ne-a costat; a arătat slăbiciune în spaţiul public. Opinia mea este că, dacă aveam o linie foarte clară stabilită de la început şi urmată tot timpul faţă de această lege importantă, cred eu pentru toată administraţia din România, lucrurile ar fi stat altfel. Da, a fost o ezitare. Da, va trebui să discutăm asta în forurile de conducere ale partidului pentru a nu repeta acest moment", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Alina Gorghiu.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.