Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul PSD din Ogrezeni (Giurgiu), Jean Jipa, care a demisionat, după ce a fost condamnat în prima instanţă la închisoare cu suspendare pentru delapidare şi abuz în serviciu, anunţă că revine asupra deciziei.

Printr-un "comunicat pentru cetăţeni" postat pe Facebook, primarul le transmite localnicilor că ”tristeţea purtată în tăcere” şi ”lacrimile” lor l-au "convins să nu abandoneze lupta”.

Primarul Jean Jipa, care este în funcţie de 14 ani, a fost condamnat în primă instanţă la trei ani cu suspendare pentru delapidare, fals intelectual şi abuz în serviciu. Sentinţa a fost dată în 29 iunie, iar în 6 iulie edilul a decis să renunţe la funcţie.

Integral pe România LiberăComentarii

Vasile Marin Bai, Demisia e Demisie...nu exista reintoarcerea pe funtzie dupa demisie...e posibila doar la ministrii PSD-isti care si-au dat demisia sub Grindeanu dar au rupt-o la formarea noului Guvern...Dar pentru ca tu esti primar PSD-ist...la voi se poate orice...S-a si dat "Ordin pe Unitate" semnat de Dragnea....Furatzi, Furatzi, Furatzi !!! dragi PSD-isti ca JUSTITZIA nu va mai poate face nimic....

13 iulie 2018 10:44

plang dupa tine mancamiai pula hai sictir in pizda matii!

12 iulie 2018 21:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.