Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatoarea PNL de Timiş, Alina Gorghiu, a declarat joi, la Timişoara, referindu-se la oferta USR ca Laura Codruţa Kovesi să se înscrie în această formaţiune, că un astfel de demers "ajută doar PSD în dezbaterea internă şi externă pe care şi-a propus-o" şi a transmis conducerii USR "să nu devină cinică".

"Îi cer conducerii USR să nu devină cinică. Punctele politice nu se câştigă prin numere de magie politică, ce durează maxim cinci minute. Invitaţia făcută Laurei Codruţa Kovesi de a adera la USR, la două ore după ce aceasta a spus că doreşte să rămână magistrat, precum şi modul în care oferta a fost retrasă în următoarele 48 de ore, îmi arată că este vorba despre un demers politicianist, o căutare de puncte obţinute pe seama altora, în acest caz, pe seama Laurei Codruţa Kovesi", a afirmat Alina Gorghiu.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.