Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Federatia internationala de fotbal, FIFA, intentioneaza sa ceara televiziunilor nationale, dar si echipei de filmare a organizatiei, sa difuzeze, in timpul transmisiunilor in direct ale meciurilor, cat mai putine cadre cu suporteritele frumoase si atragatoare din tribune.

Potrivit unuia dintre responsabilii FIFA, Federico Addiechi, omul care se ocupa de probleme sociale, problema a fost ridicata in 11 iulie cu prilejul discutiilor organizate de FIFA, la Cupa Mondiala din Rusia, in cadrul programului anti-discriminare.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

v Va rog ca in spiritul "feminismului" lesbian, sa ne aratati cele mai urite spectatoare. Cred ca in viitor aceste masuri, vor duce la homosexualitate, lesbianism, etc, deoarece din "teama" de amenzi, etc barbatilor le va fi teama sa le mai faca avansuri femeilor de teama amenzilor, proceselor, etc.

12 iulie 2018 23:35

pilic E frustrat onanistul acesta.

12 iulie 2018 13:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.