Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vodafone România a fost obligată de către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) să şteargă datele personale ale clienţilor săi, în principal CNP-urile colectate fără acordul expres al acestora, în maximum 30 de zile. Compania telecom a contestat decizia.

Autoritatea de supraveghere a dispus aceste măsuri după ce a constatat, în urma unei investigaţii, că operatorul telecom ar fi colectat şi stocat copii de pe actele de identitate fără a avea consimţământul expres al persoanelor vizate, prevederi legale exprese în acest sens sau avizul ANSPDCP, notează Profit.ro.

Integral pe AdevărulComentarii

Adrian Am fost foarte surprins cand la inceputul acestei luni Telecom ma anunta pe celularul Vodafon ca mi s-a emis o factur pt. telefonul fix. Ma intreb de unde imi stie numarul de celular ? Este legal asa ceva ? Pe viitor voi lansa actiuni energice .

12 iulie 2018 12:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.