Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Situaţie scandaloasă la Târgu-Jiu! A fost vandalizată celebra operă a lui Constantin Brâncuşi, Coloana Infintului.

Un individ şi-a scrijelit prenumele, "Andi", cu un obiect ascuţit, chiar pe lucrarea de artă. Coloana Infintului este amplastă în ansamablul monumental "Calea Eroilor" ce conține elemente unice proiectate și construite de celebrul sculptor.

Poliţiştii din Gorj au întocmit un dosar penal in rem pentru distrugere şi îl caută pe autor, transmite Mediafax.

În trecut, Coloana Infinitului a mai fost vandalizată. În toamna anului 2016, Preşedintele Klaus Iohhnis a stârnit indignare când s-a fotografiat stând pe unul dintre scaunele dimprejurul Mesei Tăcerii, deşi acest lucru era interzis.


Comentarii

Vasile Mircescu Domnilor, problema trebuie cautata in manelismul si cocarismul implantat in poporul asta, este acelasi lucru cand vezi suprafatza lacului barajului Bicaz plin de gunoie si peturi de plastic dupa inundatzii, este cand faci drumetzii pe munte si vezi ca marcajele traseelor au disparut ca s-au macelarit brazii si paduri intregi montane in folosul unor idiotzi borfasi si politicieni ce au au nevoie de fonduri in campanii electorale...Am fost in drumetzie prin Culoarul Bran-Rucar cand ocupantzii autoturismelor aruncau ca nesimtzitzii gunoiae (peturi si doze de bere) pe geam direct in mers din masina pe santzurile din marginea drumului...Este un microb din fiintza poporului astuia...Este o incultura generalizata...Nu ne poate salva nimeni...vom fi inundatzi de gunoaie...

12 iulie 2018 13:43

cs Astia de la Primaria Targu Jiu nu au minte sa puna niste camere de luat vederi cu care sa monitorizeze aceste opere de arta? Dar Politia Locala platita, acum, cu salarii nemeritate, ce pazeste? Doar primarul sau lancezesc in sediile frumos amenajate?! Ca, nu ne mai punem problema daca sunt idioti in tara asta, deci si-n oraselul asta cu pricina, capabili sa-si scrijeleasca apelativele pe unde apuca!

12 iulie 2018 12:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.