Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marea Moschee de la Bucureşti nu se mai construieste. Muftiatul Cultului Musulman din România a anunţat că nu sunt bani pentru ridicarea moscheii.

Terenul pe care urma să se ridice cea mai mare moschee dintr-o ţară creştină va fi înapoiat statului român, a precizat Muftiul Iusuf Murat, liderul musulmanilor din România.

În 2015, Guvernul României a alocat Muftiatului Cultului Musulman un teren de 11.000 metri pătraţi, unde comunitatea dorea construirea unui centru care să cuprindă o moschee, o bibliotecă, două săli de curs pentru şcoala de weekend a copiilor şi o cantină socială pentru nevoiaşi indiferent de religie.


Comentarii

Ionescu Victor Daca dau terenul inapoi de moschee dat de Ponta cand era PSD-ist ca un tradator acum Dragnea sa-l dea ungurilor ca si asa le-a indeplint toate dorintzele UDMR-ului...ca un mai mare tradator...Este o concurentza acerba intre PSD-isti care-i cel mai mare tradator de tzara si popor...Insa femeile social democrate se imbraca in iea romaneasca sa arate ca-s patrioate (ca asa le-a invatzat consultantzii politici evrei la partid) dar sunt un Clan Politic Tradator de neam si tzara si istoria ne va pedepsi, va mai aducetzi aminte de "Dictatul de la Viena"???...

13 iulie 2018 7:58

vio mare victorie ! ce sa zic e buna besina aia de catedrala !

12 iulie 2018 16:45

Ionut EXTRAORDINAR! Sa speram ca unele cozi de topor de la conducerea tarii nu vor mai repeta o asemenea greseala!

12 iulie 2018 13:18

Cazacioc &rock Nicio problema, terenul va ramane liber pentru o sinagoga.Sper ca Dragnea si Dancila vor fi de acord.Depinde de evolutia vantului international.

12 iulie 2018 12:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.