Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mircea Badea a povestit în emisiunea ”În Gura Presei” ce i-a spus lui Liviu Dragnea, miercuri, când s-au întâlnit pe holurile Antena 3, după interviul președintelui PSD la ”Sinteza Zilei”.

”M-am întâlnit un minut pe hol cu domnul Liviu Dragnea. Și i-am povestit domnului Dragnea un episod de la Radio Zu. Ne-a sunat în direct un domn din Constanța. Stau în București și a venit mama în vizită. Și a vrut să plece înapoi cu trenul. S-a dus în gară și cu banii în mână au început să râdă doamnele de la ghișeu. Nu știți că e Neversea? Dau buluc studenții ăia cu gratuitate. Cu banii în mână nu te primește în tren de gratuitățile studenților” a povestit Mircea Badea.


Comentarii

Gunoierul Studentele niste curve, studentii niste betivi, cu toti la un loc ,,demonstranti " inutili !!! Apoi, pleaca din tara unde fug caini cu covrigi in coada ! La munca parazitilor, nu la dezmat pe banii poporului ! Uite, ai dracu, ce se tot plimba !!! Pai, asta avem in tara : Asistati social, studenti, si demonstranti !

13 iulie 2018 9:07

v Eu cred ca studentii, cel mult sa aiba gratuitate de acasa la facultate. Probabil ca a fost o masura populista de a-i face sa voteze PSD, dar multi dintre ei au "organizat " proteste contra guvernului, dar au beneficiatsi de aceasta facilitate de transport. Acest sistem de a "musca mina celui care te hraneste" este intilnit si la alte categorii sociale, care in semn de "protest" contra guvernului sa refuze cresterii de pensii, salarii, transport gratuit, etc.

12 iulie 2018 23:27

cs O mare, mare prostie asta cu gratuitatea pentru studenti oricand, oriunde, oricum! Inteleg ca studentii sunt "saraci" pentru ca parintii (ai tuturor studentilor) sunt saraci si ca nu au bani de bilet. Ca sa invete mai mult, mai bine, tot anul, "guvernul-pomana" le-a dat gratuitatea nu pentru scopul nobil invocat mai sus, ci pentru a fi mers la votare, cand trebuia. Numai ca studentii sunt cam contra guvernului, ei sunt # si, deci, musca mana care le da pomana! Aveti alta parere? Dar, ce ne facem ca nu mai avem loc in tren, daca vrei sa si platesti biletul? O fi discriminare asta?! Sau prostie romaneasca?!

12 iulie 2018 12:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.