Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Doi copii de 11 ani, găsiți înecați într-un iaz din Vaslui. Cei doi băieți care nu știau să înoate au murit, după ce s-au scăldat în iazul din satul Bărboși. Părinții, ajutați de localnici, i-au căutat neîncetat ore-n șir.
Cei doi băieți, din satul Barboși, au fost căutați miercuri de către părinți și localnici încă de la momentul dispariției, însă au fost găsiți abia în cursul nopții, în apropierea iazului din sat.
Oamenii au chemat ambulanța, însă echipajul medical nu a putut să mai facă nimic pentru copii decât să constate decesul.
În consecință, a fost anunțată Poliția care a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care au murit cei doi băieți.  Copiii ar fi fost la scăldat în iazul de la Barboși și, pe motiv că nu știau să înoate, s-au înecat. Cercetările continuă în acest caz.
Nu este prima oară când copiii își pierd viața la scăldat. În mai, un băiețel de 10 s-a înecat în râul Ialomița, în zona satului Broșteni.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.