Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea trage din toate pozițiile în direcția lui Klaus Iohannis. Și suspectează că pe numele său ar putea să fie deschise și alte dosare.

"În dosarul referendumului eu am fost condamnat pentru ceva de care nu am fost acuzat. (...) Acum am fost adus în acest dosar de declaraţiile, luate prin presiune de la două inculpate, date în faţa procurorilor DNA. Dar în faţa instanţei au spus că nu e aşa, deci, practic, motivele pentru care am fost târât în acest proces au fost anulate chiar de către cele care au spus. Sigur că încep alte dosare, fac cerere să redeschidă dosare deschise de acum 4 ani, 5 ani.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

John Alo Dragnea, vezi ca avem informatii ca ai fi omul lui Soros. Cineva de la Black Cube ( firma aceea de spionaj evreiasca pastorita de Soros) a fost la Rosia Montana sa evalueze momentul inceperii marelui jaf.Auzi ,seful tau Soros se mandrea zilele trecute, ca o sa fure mai mult aur decat a furat Imperiul Roman. Ai mare grija ca s-ar pute sa-ti zboare capul de pe umeri zilele urmatoare.

12 iulie 2018 10:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.