Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri seară la "Sinteza zilei" că președintele Klaus Iohannis că ar fi implicat direct în condmnarea sa.

Presedintele PSD susține că are informația de la un ofițer SRI care a fi participat la o discuție referitoare la un judecător dispus să îl condamne.

"Raluca Turcan i-a promis lui Iohannis că dacă aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul nu a picat.

Președintele e implicat direct în condamnarea mea, asta e părerea mea. Vorbim de a doua condamnare pe care o primesc fără probe. Este un ofițer, nu îi dau nume, dar care mi-a zis că a participat întâmplător la o discuție cu niște șefi din niște instituții și care au zis - domnule, am rezolvat doar cu un judecător, dar lucrăm în continuare. Dacă ține la onoarea militară și nu are mize mici, poate ar fi bine să spună, pentru că mâine i se poate întâmpla lui.

Mai multe, pe Antena3.Comentarii

Ion Georgescu Dragilor postaci si ziaristi arondatzi si platitzi prin filiera Dragnea, va reamintesc mereu ca Inculpatul Dragnea a fost condamnat in prima instantza la 3,5 ani cu executare ca a facut ca un neom, a luat bani de la copiii sarmani ai Teleormanului, unul din cele mai sarace judetza ale tzarii, si pe cele doua salariate timp de 7 ani le-a pus la lins la buci pe PSD-isti locali, pe Dragnea, pe Dancila si Carmen Dan inclusiv pe soferul lui Dragnea si atatzia secretari de stat si parlamentari teleormaneni...Si s-ar parea ca a fost regula la PSD ca cei ce lucreaza la partid sa fie platitzi de stat...Ia verificatzii pe altzi Baroni PSD-isti, sefi de la Consilii Judetzene dar si Presedintzi Locali Judetzeni de PSD care au pus salariatzi de la stat sa lucreze in beneficiul partidului...Si domnul asta Dragnea prosteste poporul cand el este un imoral, si-a lasat fosta familie traditzionala cu doi copii cand inca era insurat pentru prima secretara blondina mai sexoasa si cu 32 de ani mai tanara...si ne prosteste ca e persecutat....Nu domnule, Justitzia te-a inculpat ca esti un hotz ordinar ce fura de la gura copiiilor dar si din punctul meu de vedere un imoral mincinos....si doar prostii din tzara asta te mai cred...Si pe asta mizezi Dragnea, ca-s prosti multzi....

12 iulie 2018 12:30

Moarte Psd-ului @V este imputitul de Harabagiu propagandistul puscariasului Dragnea si ai penalilor Psd,,asta e nr lui de tel..744 435 926.

12 iulie 2018 10:41

DAN capitan Toti idiotii posteaza aici idiotenii sub preudonime gen ''v'' pentru ca doar un las se ascunde sub o initiala. Daca l-ai intalni pe ''v'' cred ca ar face in pampers de frica. Dar aici isi permite sa jigneasca sub un pseudonim de rahat. Oameni de nimic fara coloana vertebrala. Cine naiba lasa toti idiotii sa cace cuvinte pe pagina asta?

12 iulie 2018 8:39

@v Dar de „ a trebuit să moară oameni” ce zici? Dar de teoria că în propagandă „trebuie să creezi emoșăn”? Un „Colectiv” acolo, un „Baloo”, sau cum dracului i se spunea clubului ăluia de fițe din Tei. Auz că a răsărit unul de 7 stele și în Herăstrău și că abia așteaptă să ia și ăla foc. Să vedeți ce emoție va fi! Totuși, emoția supremă ar fi să se autoprindă de la un chiștoc sediul CCR!!! Chiar și Reichstagul ar părea o dulce copilărie pe lângă asta.. Apoi geaca roșie, foc de constitională, și tipul cu boxul din Piața Victoriei, dar acasă cu macetă, pistol Mauser și carabină Winchester. E bine că individului i se respectă exemplar depturile și libertățile! Deocamdată, oamenii președintelui exersează pe ici pe colo molotoavele, iar Uniunea Salvați Scutecele Romilor își flutură în vânt flamurile neoanarhiei teoretizate de troțkisto-soroșiste. Trăim un ev interesant, care va deveni deadreptul excepțional în cel de al doilea mandat.

12 iulie 2018 1:00

v O parte din oameni, isi dau deabea acuma seama ce jigodie este Ghiolbanis. Cind era doar sef la FDGR, nu l-a iertat pe Thelman, sas de-al lui care era primarul Mediasului ca a trecut si el la PDL-epre cind a devenit presedinte Javra Ordinara, sa primeasca si el fonduri mai multe pt oras. Ghiolbanis nu l-a iertat pina ce acesta n-a murit. Un alt gest "elegant" a fost scena cu paltonul aruncat pe masina, sau iesirea in geaca rosie in rindul manifestantilor opozitiei, cu toate ca el era la guvernarea tarii. Un alt gest de reamintit, dorinta lui de a avea "guvernul meu". Sint mai multe lucruri care nu trebuie sa le faca un presedinte si trebuia sa le dea de gindit, celor care il sustin si conducerii tarii.

12 iulie 2018 0:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.