Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pentru creşterea calităţii condiţiilor de organizare a olimpiadelor şcolare, Ministerul Educaţiei a lansat în consultare publică un proiect de metodologie. Acesta prevede dublarea alocării financiare pentru elevii şi profesorii implicaţi în olimpiadele naţionale.

“Selecţia membrilor comisiilor centrale ale olimpiadelor naţionale se realizează, pe baza aplicaţiilor candidaţilor în platforma brainmap.ro, de către o comisie de selecţie a MEN care va avea în vedere principiul calităţii în educaţie. Tot în vederea creşterii calităţii condiţiilor de organizare şi desfăşurare a olimpiadelor naţionale, se va dubla alocarea financiară pentru elevii şi cadrele didactice participante la etapa naţională a olimpiadelor şcolare, de la 50 lei/persoană/zi la 100 lei/persoană/zi pentru serviciile de masă şi cazare”, se arată într-un comunicat de presă de la Ministerul Educaţiei Naţionale.

Integral pe România Liberă