Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul USR, Dan Barna, a declarat marţi, la o zi după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcţia de procuror-şef a Laurei Codruţa Kovesi, că „în eventualitatea în care USR ar convinge-o să intre în partid”, aceasta ar putea reprezenta „un candidat foarte bun la alegerile prezidenţiale”.


În replică, Kovesi i-ar fi mulţumit pentru apreciere şi i-ar fi comunicat că „se va retrage puţin în perioada următoare”, urmând ca după aceea să discute şi pe acest subiect. Cu toate acestea, în discursul de la plecarea din Direcţia Naţională Anticorupţie, Laura Codruţa Kövesi a specificat că, deşi nu va mai lucra în DNA, va rămâne procuror. Fost premier tehnocrat şi unul dintre principalii lideri din opoziţie dispuşi să colaboreze cu USR, Dacian Cioloş s-a dezis şi el de o eventuală propunere pentru prezidenţiale a fostului procuror-şef, declarând că „magistraţii nu fac politică”.

Integral pe AdevărulComentarii

Uta Sansa lui Macovei !! sa devina betiva !!

12 iulie 2018 7:32

v Inca mai sper ca amindoi sa aiba sansa a sasea

12 iulie 2018 0:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.