Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La o zi după ce a anunțat că i-a propus Laurei Codruța Kovesi să vină la USR, Dan Barna spune că intrarea în politică a fostei șefe a DNA, cel puțin în perioada următoare, „nu mai e de actualitate”, de vreme ce aceasta a primit deja „oferta de job” la Parchetul General.

”Dacian Cioloș chiar are dreptate când spune că magistrații trebuie sa se ocupe de justiție și societatea și oamenii să se implice în clasa politică. Asta spuneam și noi că lucrăm împreună la acest proiect. Nu am niciun dubiu că în lunile următoare vom avea un mesaj mai coerent și mai credibil pentru perspectiva aceasta. Mesajul pe care i l-am transmis doamnei Kovesi a fost că în măsura în care dorește să se implice în politică la un moment dat este binevenită în USR. Mesajul nu mai este de actualitate”, a spus Dan Barna, citat de Mediafax.

Integral pe HotnewsComentarii

Cum e, mă Barna, îți vorbește găozul fără dezlegare de la Urinal? Și cum te cheamă, de fapt? Barna sau Bârnă?

12 iulie 2018 1:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.