Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis miercuri să înainteze preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire în funcţia de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a judecătoarei Corina Alina Corbu.

Decizia a fost luată cu 6 voturi ”pentru”, 4 ”împotrivă” şi un vot nul. Pentru acest post a candidat şi judecătoarea Eugenia Marin, ambele susţinând miercuri un interviu în faţa Secţiei pentru judecători a CSM.

Integral pe CotidianulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul JUSTIȚIA 8 DUMNEZEU 8; JUSTIȚIE 8/14 DUMNEZEU 8, MARIA 14; Justiția 12 HRISTOS 12; JUSTIȚIA 8/13 TIȘBITUL 8/13; JU.STIȚI.A. JU-Judecata, STIȚI-Tișbitul, A-Alb. Judecata albă a Lui Hristos și Tișbitul. Acestea sunt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care a fost creată Instituția Statului, JUSTIȚIA.

11 iulie 2018 20:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.