Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premiile, în valoare totală de 11.600 de lei, au fost acordate pentru performanţele deosebite obţinute de elevi la Concursul de Robotică RoboTech Junior
Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a premiat astăzi, în cursul unei ceremonii care a avut loc în Sala de Consiliu a Primăriei, 24 de elevi înscrişi la Centrul de Pregătire pentru Performanţă în Robotică al Colegiului Tehnic "Dinicu Golescu".

Premiile, în valoare totală de 11.600 de lei, au fost acordate pentru rezultatele deosebite obţinute de elevi la Concursul de Robotică RoboTech Junior, ediţia I, din data de 12 mai 2018.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Roboții creați de oameni prin Duhul Sfânt după trunchiul mesei cu față de om și cu lap-top pe ea și toată aparatura electronică din Casa Raiului în care stau după care se înfăptuiește întreaga Creație între anii 2004-2070.

11 iulie 2018 21:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.