Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputaţii PNL au înaintat miercuri Curţii Constituţionale a României sesizarea de neconstituţionalitate asupra modificării Legii 303/2004 privind Statutul judecătorilor şi procurorilor, acestui demers alăturându-se şi deputaţi ai USR.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, PNL a solicitat CCR sesizarea Curţii de Justiţie a Uniunii Europene cu o serie de întrebări preliminare cu privire la respectarea principiilor statului de drept, a drepturilor privind accesul la o justiţie echitabilă şi stabilitatea sistemului judiciar din România. Demersuri similare au fost iniţiate în cazul Poloniei şi Portugaliei, în raport cu Statutul magistraţilor.

Integral pe AgerpresComentarii

gaozar boshevic depistat: 10:12

12 iulie 2018 12:09

Nervos și incoerent, Dragnea a pretins că abuzul său în serviciu a fost comis de „Iohannis și oculta care au luat hotărârea „de a fi anihilat Dragnea“. Și inculta. „Ca și prim-ministru“, aceasta a extins aniversarea centenarului până în 2020. Serbanescu.

12 iulie 2018 10:43

Această asociere între grupurile MAFIOTE dintre USR, PNL, #REZISTACI, SOROSISTI lucrează pentru interesele imperialiștilor occidentali, iar firimiturile, ramase de la imperialiști, le vor linge ei cu familiile lor. Romanii trebuie să de pământ cu aceste organizații mafiote in frunte cu NAZISTUL de iohanis

12 iulie 2018 10:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.