Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Opt persoane sunt urmărite penal pentru ucidere din culpă într-un dosar aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara vizând prăbuşirea porţii de la intrarea în Timişoara, în furtuna din septembrie 2017, soldată cu moartea unui tânăr.

"În momentul de faţă se efectuează urmărirea penală faţă de opt persoane vizavi de care există suspiciunea rezonabilă că au săvârşit două infracţiuni, cea de ucidere din culpă şi una la legea specială (a construcţiilor - n.r.) şi în continuare urmează a fi administrate probatoriul şi a se dovedi dacă se fac vinovate de săvârşirea celor două infracţiuni de care sunt acuzate", a declarat procurorul-şef al parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, Laurenţiu Mirel Todea.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

PS Dupa cum se vede din fotografie, dar si din spusele martorilor, acest nefericit student, se oprise cand a vazut ca vine o furtuna cu praf. Ghinionul lui a fost teribil. Daca oprea cu 1-2 m mai in fata sau mai in spate, scapa.

11 iulie 2018 17:11

Socotitorul Orice om normal la cap, mai putin primarul Timisoarei, stia ca daca un banner il pui in vant se va face" praf" datorita fortelor aerodinamice si ca in banner se fac"perforatii" nu complete tocmai pentru a nu "oferi" vantului intreaga suprafata. Poarta respectiva era o grinda cu zabrele, adica un schelet metalic tridimensional, format din bare metalice printre care se putea "strecura" vantul. Era ridicata prin anii 1980-85. Desteptul de primar a platit unui proiectant si unui constructor, culmea e ca a platit vreo 50 000 de euro, ca sa omoare un om, dar puteau fi mai multi, pentru a rearanja poarta. Ce a facut acel imbecil care habar n-are de fortele aerodinamice? A astupat toata grinda spatiala cu placi de beton, deci i-a si ingreunat structura, a mutat si centrul de greutate si a introdus o rezistenta aerodinamica foarte mare, numai bine sa dea un moment incovoietor foarte mare, ceea ce a facut ca structura sa se prabuseasca. Sa plateasca toti care au semnat proiectul de la beneficiar la executant.

11 iulie 2018 17:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.