Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, la Bruxelles, că DNA trebuie şi va merge mai departe, precizând că va sprijini în continuare poate şi mai mult lupta anticorupţie.

"Dacă cineva acum se bucură că lupta anticorupţie încetineşte, nici vorbă. Lupta anticorupţie trebuie să meargă înainte şi va merge. (...) DNA este un corp de profesionişti foarte bine pregătiţi, DNA trebuie şi va merge mai departe.

Integral pe AgerpresComentarii

Mei Iohanis ai grije, mare la tine, se nu cumva s-o sprijini până o vei sufoca. Eu zic, la tine, se lași justiția se merge bine.

11 iulie 2018 16:04

IO Sprijina-ti-o, nene, dar, fara echipamente tehnice de ascultare si urmarire, NEOMOLOGATE, si fara, condamnarea adversarilor cu probe falsificate - model Kovesi&Coldea ala. Si, Herr Johanis, abtine-te sa trimiti pe strazi, mame, bone, si amante, prevazute cu caruturi si copii. Chiar, nu ti-e deloc jena ?!

11 iulie 2018 15:29

ADEVARAT VA SPUN VOUA ! Dl. Iohanis va sprijini DNA, ”pană-n pânzele albe”. Mai concret, va furniza către DNA toate informații privind modul fraudulos în care și-a adjudecat cele șase case. Ne așteptăm ca până mâine dimineață Iohanis să renunțe la imunitate, ba mai mult, și să se predea singur la poarta pușcăriei.

11 iulie 2018 15:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.