Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, solicită suplimentarea bugetului pentru protecţia socială cu cel puţin un miliard de lei, pentru că altfel vor fi închise zeci de aziluri pentru bătrâni şi mii de copii şi persoane cu dizabilităţi vor rămâne fără sprijinul de specialitate. Turcan susţine că Guvernul “mimează grija” pentru persoanele nevoiaşe.

PNL solicită rectificarea bugetului pentru protecţia socială şi suplimentarea acestuia cu cel puţin un miliard de lei: 668 milioane pentru protecţia copilului, 304 milioane pentru protecţia persoanelor cu handicap şi cel puţin 13 milioane pentru persoanele vârstnice. În caz contrar, vor fi închise zeci de aziluri pentru bătrâni, mii de copii şi de persoane cu dizabilităţi vor rămâne fără sprijinul de specialitate”, a transmis Raluca Turcan printr-un comunicat de presă.

Integral pe AdevărulComentarii

v Tzurcano crezi ca esti in PDL, sa desfiintezi azile de batrini, case de copii, etc. Numai voi ati inchis diverse institutii sociale ca sint nerentabile. Asta a facut-o seful tau Javra Ordinara. Crezi ca se va intimpla si acuma, sau duci o lupta politica bazata pe minciuni. Mi-e ciuda pe Sibieni ca te tot voteaza cu toate ca nu ai facut nimic pt ei, ba mai mult l-ai lins pe Bashinescu din toate pozitiile, iar acuma pe Ghiolbanis.

11 iulie 2018 23:54

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul TURCAN 13 TIȘBITUL 13; TU.RCA.N. TU-Tișbitul, RCA-Car, N-Negru. Tișbitul în carul negru (mistic).

11 iulie 2018 15:51

Vasile Mircea Doamna Draga, dar pe PSD-isti nu-i intereseaza asta...ce sunt alea azile de batrani si copiii cu dizabilitatzi???...Pai Liderul lor Dragnea tocmai a fost inculpat la 3,5 ani de inchisoare petru ca a luat bani de la gura copiilor sarmani din Teleorman si a pus cele doua salariate timp de 7 ani sa-i stearga la cur pe PSD-istii din acel amarat de judetz...PSD-ismul in tzara asta este doar sa distruga justitzia, sa calaresca procurorii, si sa se umple de privilegii pentru ei si tot neamul lor...si acum ca au siluit Codul Penal vor sa fure cu doua maini la lumina zilei...sa colectzionaze lingouri de aur si valuta forte in conturi di paradisuri fiscale....Doar asta doresc PSD-istii...eventual sa-l scape si pe Dragnea de puscarie...

11 iulie 2018 15:20

Uta Putoare de ce nu ai protestat cand Ordinarul de Base a inchis spitale ,nu erai in partidul ala care azi e asta PNL !!???Nesimtita esti trebuia sa bagi capul in nisip ca multi colegi de ai tai,ai tupeu!!

11 iulie 2018 14:32

Grigore Bine ca sunt bani pentru pensii speciale !! Romani votati penalii si PSD:

11 iulie 2018 13:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.