Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis miercuri că Laura Codruţa Kovesi îşi va continua activitatea în calitate de procuror la DIICOT Sibiu.

Potrivit deciziei CSM, Kovesi este încadrată la DIICOT Sibiu începând cu data de 9 iulie 2018.

Integral pe CapitalComentarii

Asta presa ! Hotarati-va tembelilor:Kovesi va fi la Sibiu sau unde a fost pusa de procurorul Lazar ? Vorbiti dracului intre voi , informati-va !

12 iulie 2018 13:01

Vasile Ionescu Daca nu era Kovesi la DNA poporul asta nu afla de marile jafuri si tunuri date de Rechinii Politici din functzii de decizie; afacerea Licentze Microsoft, afacerea EADS, cele 20 milioane spaga pentru modernizarea caii ferate Bucuresti-Constantza, jaful facut de Voiculescu de la Institutul de Alimentatzie Publica, Jaful facut de Popoviciu la Institutul Pomicol pentru construire mallul Baneasa si zonei rezidentziale de acolo, transferurile de fotbalisti fara taxele adiacente, spagile primite de telivizare ale Ligei 1 de fotbal....si Adrian Nastase, 4 case, cu matusa Tamara...SPAGI si PARANDARATE de nici nu ne inchipuiam noi poporul ca exista...si am aflat motivul de saracire, subdezvoltare si needucare a prostimii...si de inapoiere a tzarii...

11 iulie 2018 17:24

v Sint curios cita sustinere mai are, dupa functiile pe care le va detine. Sa vedem daca va fi actionata in instanta pt abuzurile facute. Ramine de vazut daca inlocuitorul ei va actiona pt inlaturarea abuzurilor, va sanctiona pe cei care profita de functii si iau shpaga.

11 iulie 2018 16:57

Break News .......”Două fire, două paie, HAI CODRUȚA LA PÂRNAE !!!!!!

11 iulie 2018 15:07

Break News Mălin Bot.de.porc: - Noh, ce faci Codruțo? Șazi și cugeți? ................................................................................................................. LCK. - Ba, numa șăd .

11 iulie 2018 15:03

Daca tot are ”experiență” vis-a-vis de încălcarea constituției de ce nu? Dacă a făcut ilegalități la DNA, poate să le facă și la DIICOT.

11 iulie 2018 14:56

Lingaul Dane dar de aia de la alte partide ,vezi primar de Bucale ,vezi ministru de transporturi ,vezi capitan de vas etc etc etc rtide nu ai auzit si care sunt bine mersi aici .nu ai auzit si numai saracii copii lor au plecat ca nu stiau ce sa faca cu banii ???

11 iulie 2018 14:42

gaozar boshevic depistat: 11:44

11 iulie 2018 14:36

DAN capitan Antentie comentatorul ''NOI'' Or fi fost si ceva dosare exagerate....dar nu uita de Hrebenciuc, Mazare, Udrea si alti politiceni care pareau aproape ''intangibili'' care cu banii obtinuti din mita isi fac palate in Madagascar. Daca nu era Codruta. Daca nu ii condamna astia furau in ziua de azi....si aveau averi de 5 ori mai mari.

11 iulie 2018 13:15

NOI Chestionarul a dat-o cu 66% voturi, la puscarie! In zona Sibiului, ce puscarie de femei este ?! Femeia n-a dat, inca, socoteala, pt vietile distruse, cu falsuri grosolane de acuzatii.

11 iulie 2018 11:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.