Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a semnat, ieri, decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din fruntea DNA. PSD a amendat legea, iar șeful statului poate refuza o singură propunere a ministrului Justiției pentru noul șef al DNA.

Președintele Klaus Iohannis a semnat ieri deceretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), dar evitat să anunțe personal decizia. Ziariștii acreditați pe lângă Administrația Prezidențială au fost anunțați prin sms, la 9.05 că la ora 10.00 purtătorul de cuvânt al cuvânt al instituției, Mădălina Dobrovolschi, va susține o declarație de presă. Mădălina Dobrovolschi a fost cea care a anunțat că șeful statului a revocat-o pe Kovesi. Ultima declarație de presă a purtătorului de cuvânt a avut loc în noiembrie 2017.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.