Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Codruţa Kovesi va afla astăzi dacă revine la Parchetul general, ca simplu procuror. În raportul de activitate depus de fostul procuror şef, se arată că DNA a devenit un model european al luptei anti-corupţie, care a reuşit să trimită definitiv după gratii 37 din cei 68 de înalţi demnitari anchetaţi. Kovesi mai are şi varianta intrării în politică, unde primii care i-au deschis uşa sunt cei de la USR.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va discuta în această dimineaţă cererea Laurei Codruţa Kovesi de continuare a activităţii ca simplu procuror, după ce a fost revocată luni, de preşedintele Klaus Iohannis, de la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie. La întâlnire şi-au anunţat participarea atât ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, cât şi procurorul general al României, Augustin Lazăr. Potrivit legii, Koveşi ar trebui să revină în instituţia de unde a plecat, adică la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în subordinea lui Lazăr.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.